søndag 21. september 2008

Shakedown finale 2008

I helgen har det vært mye som har skjedd, noe av det har vært finalen i MX SHAKEDOWN på Lunner. Er så bra at vi har fått til et slikt arrangement her i Norge, og sier som alle de andre, at dette må vi fortsette med!
Kom tidlig på banen fordi camilla skulle være med tommy, og jeg skulle ta bilder.. Utrolig morsom dag egentlig, selv om jeg har influensa, og skulle ønske jeg heller kunne hoste vekk den jævla vonde halsen og den tette nesa:p..
Men men.. så lett er det ikke! men gikk nå rundt der og tok bilder da, så på folk tryne, kjefte på ambulansefolka, og gikk rundt der med Jørgen og Tommy.
Etter som dagen gikk, gikk også strømmen på kameraet, og heatene gikk også over.. Premieutdelinga var en uendelig gulrotkrig, og utdeling av pengepremier og annet var det også! Fedex vant seg en ny sykkel, som han har satt ut for salg til høystbydende. Og må si at når Aulisether gikk opp på pallen der og tok imot alt det der og pokalen, og speakeren sa at nå hadde han tenkt til å legge opp, ja.. da var jeg på nippet til å få tårer i øya xD
Bilder:
MX2JMX2

Ingen kommentarer: